re

Annunci

jari

ll

<script type=”text/javascript”><!–
google_ad_client = “ca-pub-2483775571672579”;
/* 1 */
google_ad_slot = “1079115847”;
google_ad_width = 120;
google_ad_height = 600;
//–>
</script>
<script type=”text/javascript”
src=”http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js”&gt;
</script>

Alarm në Angli: Milan po rrit përpjekjet për të arritur Guardiolën!

Questa galleria contiene 1 immagine.

    Nga Anglia vijnë zëra për Pep Guardiolan dhe për të ardhmen e tij! Sipas shtypit anglez Guardiola është ëndrra e Chelsea-it dhe Manchester City-it, por këto dy ekipe duhet të ballafaqohen me Milanin të cilët kanë rritur shumë përpjekjet për ta sjell spanjollin në stol në vend të Allegrit. Dikush në VIA TURATI […]