3 Rossoner në listën e lojtarëve më të mirë të rinj.

Figurë

Lista e 101 talentëve më të mirë në botë të realizuar nga Don Balon i përfshinë edhe 3 lojtar të Milan-it e ata janë: Stephan El Sharaawy, Hachim Mastour dhe M’Baye Niang. Këtu janë përfshirë lojtarët e lindur nga 1 Janar 1991 e më të rinjë.

Annunci